Idea, bila sebut pasal idea semua orang akan terbayangkan benda-benda yang menarik, unik dan kreatif. Dalam mengeluarkan sesuatu idea, ia memerlukan kita untuk berfikir luar dari kotak untuk menjadikan ianyanya menarik dan unik. Benda yang unik ni selalunya akan menjadi tarikan. Kebiasaannya bilik tidur yang kita tengok cuma bilik tidur biasa dengan hiasan sedikit lampu-lampu atau yang kreatif skit letak pokok dan bunga di dalam bilik. Berlainan pula dengan rekaan bilik tidur dari negara luar ni, konsep dalam laut. Harap lepas ni kat Malaysia pon ada konsep hotel atau bilik macam ni.

ikan paus pun ada, silap haribulan dia datang tidur sekali

ikan paus pun ada, silap haribulan dia datang tidur sekali

dikelilingi ikan

dikelilingi ikan

6

berangan jadi ikan sebelum tidur

sebelum tidur boleh tengok cerita NEMO

sebelum tidur boleh tengok cerita NEMO

4

yang ni cantik, best suasana bilik tidur macam ni

3

mesti dia tengah berangan nak jadi ikan duyung ni

Rekaan yang menarik, boleh cuba lepas ni

rasanya yang ni boleh buat dekat rumah kot, admin nak try buat la.. hehe

Idea yang menarik dan kreatif, kalau boleh buat bilik macam ni mesti best. Sebelum tidur boleh melihat ciptaan Allah